CAESAR II®

CAESAR II® is de industriestandaard voor pijpspanningsanalyse, waarmee u leidingsystemen van elke omvang of complexiteit kunt bouwen, beoordelen en rapporteren. Dit alles in overeenstemming met meer dan 35 internationale normen voor leidingcodes en vele milieu- en apparatuurrichtlijnen.

Wereldwijd gerespecteerde software voor pijpspanningsanalyse

Dankzij de integratie met CAD-ontwerppakketten kunt u snel modellen importeren, waardoor het risico op fouten en dure iteratietijd tussen CAD- en stressanalyseafdelingen wordt verminderd.

Wat zeggen onze klanten?

''Met de BIM software van CAESAR II® creëer ik bij mijn klanten een echt wauw-gevoel. Het gebruiksgemak en eenvoud zorgt ervoor dat ik comfortabel aan tafel zit. In plaats van schakelen tussen verschillende documenten, heb je met CAESAR II® alle informatie centraal in een intelligent document inzichtelijk. Hierdoor werken we efficiënter en maken we minder fouten. Door de koppeling met de database heb ik ervaren dat we voor de klant van meerwaarde zijn in bijvoorbeeld het inkoopproces en onderhoudsplan.''
Jeroen Zwiers
Eigenaar Zwiers Projectmanagement
''Door te werken met CAESAR II® ga je realiseren hoe eenvoudig je efficienter kunt werken. Waar ik voorheen meerdere bestanden naast elkaar open moest hebben en alles dubbel moest controleren, is dat niet meer nodig. Ik werk vanuit één bestand en van daaruit wordt de informatie realtime uitgewisseld met elkaar. We werken sneller, goedkoper en maken minder fouten.''
Harmen Stam
Lead Engineer PPV Engineering

De voordelen van CAESAR II®

Redenen waarom onze klanten kiezen voor CAESAR II®:

Snelle generatie van tekeningen

In CAESAR II® wordt het genereren van tekenweergaven verdeeld over multi-core CPU's, zodat u soepel kunt werken terwijl tekeningen en sets tekenbladen worden gegenereerd.

Geoptimaliseerde graphics

Ervaar grootschalige verbeteringen aan de 3D-modelafbeeldingen, waaronder snellere reactietijden voor modelacties, vernieuwingen en verbeterde nieuwe real-world voorstellingen van kleppen met nieuwe symbolen die verplaatsingen, rotaties, krachten, en momenten op het piping-model.

Definities / manipulatie van gevallen sneller laden

Met nieuwe mogelijkheden kunt u uw belastinggevalcondities importeren of exporteren via een gebruiksvriendelijke sjabloon. Selecteer indien nodig bepaalde gevallen van uw analyse om deze te omzeilen of uit te sluiten. Hiermee kunt u de analysetijd versnellen en focussen op de benodigde omstandigheden.

CAESAR II®

Uitgebreide apparatuuranalyse

Koppel meerdere belastingscondities aan uw apparatuur. Dit alles in één volledig opnieuw ontworpen Equipment Manager, die connectiviteit heeft met belastinggevallen die worden gebruikt in uw piping-analyse. Ervaar een gebruiksvriendelijke interface en nieuwe uitgebreide rapporten.

Naleving van de nucleaire industrie

CAESAR II® voldoet aan ASME NQA-1 kwaliteitsborging (QA). Abonneer u op de CAESAR II® QA and Reporting-service en blijf volledig op de hoogte van problemen en softwarewijzigingen.

Eindige-elementenanalyse

Toegang tot tools van derden voor analyse van eindige elementen vanuit het hoofdmenu, inclusief gratis toegang tot het nieuw gepubliceerde ASME B31J-2017 berekeningen voor SIF's en K-factoren.

Interesse in een gratis demo? Maak direct een afspraak

Interesse?
Vraag een gratis demo aan

CAESAR II®: implementatie- en kenniscentrum

Waar kunnen we bij helpen?

Overstappen van software is een grote stap. Een goed verloop van de implementatie is belangrijk, hiermee worden onnodige kosten gereduceerd en tijd bespaard. PHI Cad geeft advies, training en biedt uitstekende support met korte lijnen.

Advies

Samen brengen we uw wensen in kaart en komen we tot een gedegen advies.

Implementatie

Goede begeleiding van uw huidige software naar CAESAR II® is essentieel.

Training

Goede inhoudelijke training zodat u en uw collega's goed van start kunnen gaan.

Support

Ook na oplevering blijven we betrokken bij het coördineren van de software

Over CADWorx® P&ID

Veelgestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

CAESAR II® iets voor uw organisatie?

Om vast te stellen of CAESAR II® geschikt is voor uw organisatie, maken we graag een vrijblijvende afspraak. Een van onze specialisten vertelt u graag meer tijdens deze Live demonstratie.