CADWorx® Structure

CADWorx® Structure bevat de essentiële tools die u nodig heeft voor effectieve constructie ontwerpen, waarmee het aantal manuren die nodig zijn om uw projecten te creëren zal verminderen. In de software zijn workflows ingebouwd die helpen bij het produceren van opbrengst genererende deliverables op een snellere en nauwkeurigere manier.

Dé nummer 1 Structure software

CADWorx® Structure

CADWorx® Structure is geïntegreerde CAD-modelleringssoftware voor structureel ontwerp. De software biedt gebruiksvriendelijke tools, intelligente tekenmogelijkheden en geavanceerde automatiseringsniveaus biedt, allemaal gemaakt met de constructeur en ingenieur in gedachten.

De software is snel, eenvoudig in te stellen en te gebruiken. Daardoor kunnen ontwerpers en ingenieurs efficiënt samenwerken aan zowel grote als kleine projecten.

Wat zeggen onze klanten?

''Met de Structure software van CADWorx® creëer ik bij mijn klanten een echt wauw-gevoel. Het gebruiksgemak en eenvoud zorgt ervoor dat ik comfortabel aan tafel zit. In plaats van schakelen tussen verschillende documenten, heb je met CADWorx® Structure alle informatie centraal in een intelligent document inzichtelijk. Hierdoor werken we efficiënter en maken we minder fouten. Door de koppeling van de intelligente structuur met de database heb ik ervaren dat we voor de klant van meerwaarde zijn in bijvoorbeeld het inkoopproces en onderhoudsplan.''
Jeroen Zwiers
Eigenaar Zwiers Projectmanagement
''Door te werken met CADWorx Structure ga je realiseren hoe eenvoudig je efficienter kunt werken. Waar ik voorheen meerdere bestanden naast elkaar open moest hebben en alles dubbel moest controleren, is dat niet meer nodig. Ik werk vanuit één bestand en van daaruit wordt de informatie realtime uitgewisseld met elkaar. We werken sneller, goedkoper en maken minder fouten.''
Harmen Stam
Lead Engineer PPV Engineering

De voordelen van CADWorx® Structure

Redenen waarom onze klanten kiezen voor CADWorx® Structure:

Tijd besparende 3D modellen

Creëer volledig intelligente, 3D-structurele modellen met de ongeëvenaarde flexibiliteit en samenwerking van een op DWG gebaseerd systeem. Kies uw vormen of samenstellingen uit een diverse bibliotheek en gebruik rastersystemen om uw structuren nauwkeurig te bouwen en communiceer projectlay-outs.

Uitgebreide catalogi met stalen vormen

Internationale catalogi van stalen vormbibliotheken in zowel Engelse als metrische eenheden zijn inbegrepen bij CADWorx® Structure, die de nodige staalvormen levert voor het nauwkeurig weergeven van stalen elementen in uw 3D-model. Historische en moderne landspecifieke stalen handleidingen kunnen snel worden toegevoegd wanneer uw bedrijf nieuwe markten betreedt.

Gemakkelijk te plaatsen assemblages

Een deel van het meer gedetailleerde werk in een constructie omvat het toevoegen van secundair staal voor toegangscontrole. CADWorx® Structure biedt commando's voor moeiteloze modellering van deze objecten.

Cadworx Structure

Tekeningen

Ontwerpers en ingenieurs kunnen eenvoudig 2D-tekeningen maken van hun 3D-modellen met native dimensionering en annotaties. Typische algemene overzichtstekeningen bevatten enkele linesteel en 2D-representaties die meerdere weergaven ondersteunen.

Hergebruik uw structurele model

Waarom zou u uren besteden aan het opnieuw op orde brengen van uw constructiemodel? Met behulp van een industriestandaard import / export-formaat, kan de ontwerper het structureel model naar een structureel analysepakket zoals GT STRUDL®, waardoor vele manuren aan herbewerking worden bespaard.

Stuklijsten

Gebruikers kunnen nauwkeurige, door de gebruiker configureerbare facturen maken van materiaal in de meest populaire database-indelingen voor alle hun stalen materialen in het 3D-model. Deze rapporten kunnen worden gebruikt om de totale lengtes en gewichten voor elke maat te laten zien, .

Interesse in een gratis demo? Maak direct een afspraak

Interesse?
Vraag een gratis Demo aan

PHI Cad: implementatie- en kenniscentrum

Waar kunnen we bij helpen?

Overstappen van software is een grote stap. Een goed verloop van de implementatie is belangrijk, hiermee worden onnodige kosten gereduceerd en tijd bespaard. PHI Cad geeft advies, training en biedt uitstekende support met korte lijnen.

Advies

Samen brengen we uw wensen in kaart en komen we tot een gedegen advies.

Implementatie

Goede begeleiding van uw huidige software naar CADWorx® P&ID is essentieel.

Training

Goede inhoudelijke training zodat u en uw collega's goed van start kunnen gaan.

Support

Ook na oplevering blijven we betrokken bij het coördineren van de software

Over CADWorx® P&ID

Veelgestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

CADWorx® Structure iets voor uw organisatie?

Om vast te stellen of CADWorx® Structure geschikt is voor uw organisatie, maken we graag een vrijblijvende afspraak. Een van onze specialisten vertelt u graag meer tijdens deze live demonstratie.